EPSA Autumn Assembly 2020

/ lokakuu 6, 2020/ 0 comments

Tänä vuonna poikkeusksellisen tilanteen takia kongressitkin järjestetään verkossa. EPSAn syyskongressi ei ole poikkeus tähän sääntöön, mutta se tarkoittaa yhtä asiaa, kongressimaksu halpeni huimasti! Yleensä noin 250€ kongressimaksu on vain 5€!

Mitä tässä kongressissa sitten tapahtuu? Teemaksi on valikoitunut lasten terveydenhuolto, “Child Healthcare – First step to a safer future”, joten tapetilla on erityisesti nuorimmaisten oikean ja riittävän hoidon antaminen. Korostettuna on pediatristen potilaiden mielenterveystyö, ja käsittelyyn pääsee myös kiistelty aihe, lasten käyttö kliinisissä kokeissa.

Kongressin ajankohta on 3-6.11.2020 ja pääjärjestäjänä toimii tällä kertaa Bosnia ja Herzegovinan farmasian opiskelijat. Kaikki luennot ja koulutukset tapahtuvat 17-21 välisenä aikana.

Jos haluat ilmoittautua tapahtumaan, laita sähköpostia EPSA-asiahoitajalle epsals.fipsa@gmail.com 14.10 mennessä! Sähköpostissa tulee ilmetä: Etu- ja sukunimi, yliopisto, sähköposti, puhelinnumero ja ainejärjestö. Maksutiedot lähetetään sähköpostiisi erikseen.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*