FOK -FunRun Helsinki

/ syyskuu 29, 2020/ 0 comments

Tule mukaan Farmasian oppimiskeskuksen (FOK) järjestämään hyväntekeväisyysjuoksuun!  YFK ja FiPSA järjestää farmasianopiskelijoille yhteisen juoksutapahtuman Helsingissä lauantaina 3.10 ja osallistuu näin FOKin FunRuniin! Juoksureitti on noin 5 km pituinen ja sen saa suorittaa omaan tahtiin haluamallaan tyylillä.

Helsingissä yhteislähtö on klo 12 Herttoniemen metroaseman läheisyydestä ja maali sijaitsee Kattilahallin ulkopuolella. Lenkin jälkeen Käärmeenpesällä on pientä purtavaa ja lenkkisauna kello 15 asti! Saunatarvikkeita yms. tarpeita saa tuoda Käärmeenpesälle klo 11 alkaen tapahtumapäivänä.

Mukaan mahtuu 20 nopeinta ilmoittautujaa. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista. Tapahtuma on alkoholiton. Tarkemmat ohjeet lähetetään kaikille ilmoittautuneille perjantaina ilmoittautumisen sulkeuduttua. Huomaathan, että lyytin viestit menee usealla suoraan roskapostiin! Tarkkaile siis sitäkin jos ei ohjeita näy tai kuulu. 

Ilmolinkki: https://www.lyyti.fi/reg/Farmasianpaivat_FunRun_3094

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*