Harjoitteluvaihdot

FiPSA koordinoi Suomessa kahta eri harjoitteluvaihto-ohjelmaa, maailmanlaajuista IPSF:n SEP-harjoitteluvaihtoa ja euroopanlaajuista EPSAn IMP-harjoitteluvaihtoa.

SEP Logo-png format

Maailmanlaajuiseen SEP-harjoitteluvaihto-ohjelmaan hakiessasi voit lähteä 1-3 kuukauden mittaiseen harjoitteluvaihtoon apteekkiin, sairaala-apteekkiin, lääketeollisuuteen tai yliopistotutkimukseen melkein minne päin maailmaa tahansa. SEP-harjoitteluvaihtoon lähdetään yleensä kesäaikaan, mutta myös muut ajankohdat ovat mahdollisia.

SEP-harjoitteluvaihdossa pääset näkemään millaiselta farmasian ala näyttää muualla maailmassa ja saat samalla tutusta harjoitteluvaihtomaasi kulttuuriin. SEP-harjoitteluvaihto sopii missä vaiheessa opintojaan tahansa oleville opiskelijoille, myös mikäli olet valmistumassa.

Lisäinformaatiota IPSF:n SEP-vaihdosta löydät klikkaamalla kuvaa tai tästä!

Suomessa on tällä hetkellä harjoittelupaikkojen haku päällä! Viime kesänä harjoittelupaikat, jotka vastaanottivat kansainvälisiä harjoittelijoita SEP-ohjelman kautta olivat

  • Yliopiston Apteekki
  • Lohjan apteekki

>> Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan harjoittelupaikan vaihto-opiskelijoille, otathan yhteyttä harjoitteluvaihdot{at}sfao.net!

 

 

Euroopanlaajuinen IMP-harjoitteluvaihto-ohjelma on suunnattu opintojensa loppuvaiheessa oleville tai vastavalmistuneille opiskelijoille, jotka haluavat mahdollisuuden kansainväliseen työkokemukseen ennen työelämään siirtymistä. IMP-harjoitteluvaihto kestää 3-12 kuukautta ja paikkoja on pääasiassa lääketeollisuudessa ja -tutkimuksessa ympäri Eurooppaa.

Lisäinformaatiota EPSAn IMP-vaihdosta löydät klikkaamalla kuvaa tai tästä!

This post is also available in: ruotsi