FiPSAn kautta on mahdollistua vuodessa useampaan kongressiin ulkomailla.

Suurimpina tapahtumina mainittakoon IPSF:n maailmankongressi, joka järjestetään kerran vuodessa elokuun aikoihin. Kongressiin osallistuu yli 700 farmasian opiskelijaa ympäri maailmaa, ja kongressiin voi osallistua joko ”siviilinä” tai Official Delegatena IPSF:n vuosikokoukseen. Siviilit voivat kiertää kongressin seminaareissa ja koulutustapahtumissa, ja tietenkin bilettää illalla. OD:nä päivät kuluvat pitkälti kokoustaessa, mutta illalla juhlitaan yhdessä kaikkien kanssa. OD:nä olona hauskaa on se, että FiPSA sponsoroi kongressimaksun kokonaan, noin 500€. Apurahaa voi pyytää toki siviilitkin. Kongressi kestää noin 1-2 viikkoa, ja halutessaan voi myös lähteä Post Congress Tourille, millä pääsee kongressiporukan kanssa kiertelemään kohdemaan nähtävyyksiä.

Toinen suuri tapahtuma on Euroopassa EPSA:n kevätkongressi, yleensä maaliskuussa. Homma toimii samankaltaisesti kuin IPSF kongressi; siviilit voivat imeä tietoa työpajoissa ja luennoilla kun OD:t kokoustavat tuntikaupalla.

IPSF:n Euroopan osasto (EuRO) järjestää oman vuotuisen viikon mittaisen Symposiumin heinäkuun aikoihin, ja EPSA järjestää syksyllä viikon mittaisen Autumn Assemblyn.

Kaikkiin näihin tapahtumiin voi lähteä kuka tahansa FiPSA:n jäsen (eli YFK:n, Fortiksen tai Ex Temporen jäsen), ja sitä suosittelemme! Pääset oppimaan hurjasti farmasiasta ja verkostoitumaan huipputyyppeihin ympäri maailman. Lähde edes kerran opiskeluaikanasi!