FiPSA järjestää tänä vuonna stadi vs. lande luovutuskilpailun! Kun käyt luovuttamassa verta, voit ilmoittaa kuuluvasi verenluovutusryhmään (VeriRyhmä). Suomessa farmasian opiskelijoilla on kaksi ryhmää, Punaiset käärmeet (FiPSAn VeriRyhmä) ja Fortis ry (Fortiksen VeriRyhmä). Voit siis nyt valita, kumman ryhmän luovutusmääriä haluat nostaa. Jos haluat luovuttaa stadilaisten joukkueessa, ilmoita VeriRyhmäksesi Punaiset käärmeet ja jos taas haluat luovuttaa landelaisten joukkueessa, ilmoita VeriRyhmäksesi Fortis ry. Veripalvelu kirjaa luovutukset ylös ja niistä saamme tiedon vuoden lopussa. Listat palkituista VeriRyhmistä löydät täältä.

2019 FiPSA ja Punaiset käärmeet luovuttivat yli 50 kertaa ja saimme platinakunniakirjan! Näiden molempien ryhmien luovutusmäärät kerätään yhteen ja ilmoitetaan osaksi myös IPSFn kansainvälistä Vampire Cupia. 
Punaisilla käärmeillä on myös oma haalarimerkkinsä, jonka luovuttajat saavat hakea ainejärjestöiltä maksutta, myös landen eli Fortiksen nimiin luovuttaneet saavat sen halutessaan. 
Tärkeintä on, että luovutamme yhdessä, joten innosta kaverisi sekä kummin kaimasi luovuttamaan!