Vuoden 2017 kansainväliset kongressit

/ helmikuu 7, 2017/ 0 comments

Pinsestævne 2017

Pinse järjestettiin tänä vuonna Suomessa ja kongressi oli menestys! Sekä koulutuksellinen ohjelma että sosiaalinen ohjelma sujui erittäin hyvin. Ensi vuonna tapahtuman järjestää Ruotsin farmasian opiskelijat.

Kongressi kiertää Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan välillä siten, että joka vuosi Pinse järjestetään eri maassa. Kongressia ei perinteisesti ole järjestetty Islannissa, vaikka islantilaiset ovat yksi aktiivisimmista kongressiosallistujista.

 

EPSA Annual Congress, Slovenia 17.4.-22.4.

Euroopean pharmacy students’ association (EPSA) järjestää vuosittaisen kevätkongressinsa vuonna 2017 Slovenian Alppien juurilla Granjska Goralla, yhdessä Slovenian kauneimmista paikoista! Kongressin teemana on ”Healthcare, an innovative approach”. Slovenian mahtavasta kongressista julkaistaan pian artikkeli FiPSAn kotisivulla ja Facebookissa.

 

Get together – Riika, Latvia 13.-14.5.

Olemme saaneet kutsun Latviaan, jossa paikalliset järjestävät kahden päivän minikongressin farmasian opiskelijoille! Tässä on täydellinen tilaisuus ottaa ensiaskel kansainvälisyyteen, sillä kongressi kestää vain kaksi päivää ja kustantaa maksimissaan 25 euroa plus lennot. Tapahtuman hintaan sisältyy ruokailut, opastetut kierrokset kaupungilla ja yliopistolla, sauna ja majoitukset. Tapahtuma pidettiin onnistuneesti ja Suomesta oli mukana kahdeksan farmasian opiskelijaa.

 

European Pharmaceutical Summer Seminar, Ohrid, Makedonia 10.-15.7.

Kesäseminaari Euroopan farmasian opiskelijoille pidetään Makedonian kauniin Ohrid-järven ympäristössä. Seminaarin teemana on kannabikseen liittyvät myytit – Mythbusting cannabis. Kesäseminaari on tapahtumana esimerkiksi EPSAn kongresseja rennompi ja siellä pidetäänkin työpajojen ja trainingijen lisäksi sosaalista ohjeelmaa suuressa arvossa. Luvassa on ainakin veneajelua järvellä ja rantaelämää. Jos kesälomakohteesi ei ole vielä tiedossa, tässä on oiva mahdollisuus kokea Makedonia ja tavata muita eurooppalaisia farmasian opiskelijoita rennoissa ja lämpimissä merkeissä. Kesäseminaarin hinta 120 €/140 €.

Lisätietoa: niz.contact94@gmail.com tai https://www.facebook.com/epss2017/

EPSA Summer University – Covilha, Portugali 23.-29.7.

EPSAn perinteinen Summer University järjestetään tänä vuonna aurinkoisessa Portugalissa. Summer Universityssa on tarkoituksena harjoittaa soft skillseja, osallistua work shoppeihin ja public health campaigniin. Käytännössä tämä tarkoittaa hauskaa yhdessäoloa ja esimerkiksi ajanhallinta-, esiintymis- tai stressinhallintataitojen kehittämistä ja hyvän tekevää vierailua esimerkiksi sairaalaan yhdessä muiden eurooppalaisten farmasistien kanssa.

Lisätietoa: https://www.facebook.com/epsa.su17/

 

IPSF World Congress, Taiwan 31.7.-10.8.

IPSF, eli maailman farmasian opiskelijoiden kattojärjestö, järjestää vuosittaisen kongressinsa Taiwanissa. Kongressissa harjoitellaan soft skilleja, tavataan farmasian opiskelijoita ympäri maailmaa ja tietenkin biletetään! Ilmoittautuminen on auki. All inclusive hinta 480 € 31.5. asti, minkä jälkeen hinta nousee.

ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ: http://ipsf2017.org/

 

EPSA Autum Assembly, Tsekki 31.10.-5.11.

EPSAn syyskokous pidetään tänä vuonna Tsekin Brnossa. Kongressissa on luvassa work shoppeja, soft skills koulutuksia ja tietenkin bileitä! Kongressin teemana on ”Digital revolution in healthcare”, joka on erittäin ajankohtainen aihe farmasian alalla.

Lisätietoja kongressista löytyy kongressin kotisivulta http://www.epsaaa17.com/ Facebookista: https://www.facebook.com/epsaaa17/?ref=page_int

 

World Healthcare Students’ Symposium, Ruanda 23.-27.11.

Kigalissa, Afrikan Ruandassa, järjestetään maailman terveydenhuollon opiskelijoiden symposium. Tapahtuma järjestetään vain joka toinen vuosi, joten tämä on todellakin uniikki tilaisuus farmasian opiskelijoille verkostoitumaan ja oppimaan muiden maidan terveydenhuollosta. Symposium järjestetään teemalla ”Towards the SDGs agenda 2030: The role of a multidisciplinary approach in healthcare”. Kongressiin on jo nyt ilmoittautunut pari suomalaista farmasistia. Lisätietoja saa tapahtuman kotisivuilta tai facebookista ”The 7th World Healthcare Students Symposium – Kigali 2017”.

ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ: www.whss2017.org

 

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*