FiPSA onnittelee kaikkia uusia farmasian opiskelijoita!

/ kesäkuu 29, 2017/ 0 comments

Onnittelut kaikille tänä kesänä valmistuneille ja myös opiskelupaikan saaneille uusille farmasisteille!

Jännittävä uusi syksy koittaa pian täynnä uusia haasteita – FiPSA on tukenasi niin opintojen kuin urankin alkutaipaleella. Liittymällä opintojesi alussa paikalliseen farmasian ainejärjestöön (Helsingissä YFK, Kuopiossa Fortis ja Turussa Ex Tempore) liityt samalla FiPSAn jäseneksi, mikä tuo sinulle mitä monipuolisimpia mahdollisuuksia!

FiPSA vaikuttaa sekä kotimaassa että ulkomailla mm. kansainvälisissä farmasian alan tapahtumissa, joihin osallistumalla voit luoda uusia kontakteja myös globaalisti. Uusien ystävien lisäksi tapahtumista saa korvaamatonta kokemusta, jota esimerkiksi työnhaussa arvostetaan.

Muistathan, että valmistumisen jälkeen voit hakea FiPSAn henkilöjäsenyyttä, mikä mahdollistaa osallistumisen FiPSAn ja sen kattojärjestöjen (EPSA, IPSF) tapahtumiin vielä 2 vuotta valmistumisestasi! Vieläkään ei siis ole liian myöhäistä lähteä valloittamaan maailmaa! Miltä kuulostaisi esimerkiksi kongressi Argentiinassa ensi kesänä? Tai Hollanti keväällä? Vai jäätkö mieluummin Suomeen kansainvälistymään? Tämäkin on nimittäin mahdollista ensi syksyn FiPSA-kongressissa, Helsingissä!

Ota kaikki ilo irti opiskelijaelämästä – liity uusien farmasian opiskelijoiden ryhmään Facebookissa.

 

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*